DOPUNSKI UPIS UČENIKA U PRVI RAZRED ZA ŠKOLSKU 2022./2023. GODINU

Termin prijemnog ispita:

29.08.2022. god. (ponedjeljak) – satnica će biti naknadno objavljena na web sranici škole ili će biti javljena roditeljima kandidata prije održavanja prijemnog ispita

Prijemni ispiti za upis učenika u matičnu školu održat će se u prostorijama škole u ulici Josipa Štadlera br. 1 na slijedeće instrumente (odsjeke):
klarinet, flauta, harmonika i violončelo

Prijemni ispiti za upis učenika u područno odjeljenje naše škole u Vogošći održat će se u prostorijama škole u ulici Jošanička 51 na slijedeće instrumente (odsjeke):
harmonika, violina, klavir i gitara

– Na instrumentalne odsjeke se mogu upisati učenici koji u školskoj 2021./2022. godini pohađaju III razred osnovne škole, izuzetno talentirani učenici mogu se upisati i ranije.
– Na prijemnom ispitu se provjerava muzikalanost, muzička memorija i osjećaj za ritam.

Prijava kandidata za prijemni ispit vrši se elektronskim putem popunjavanjem prijave na web stranici škole.

Nakon popunjene forme, pritiskom na opciju POŠALJI Vaša prijava će biti uspješna. Potvrdni mail o prijemu prijave će Vam biti automatski poslan na mail adresu koju ste upisali prilikom popunjavanja online prijave.

Prijave su otvorene do 15.8.2022.do 26.8.2022. godine. U slučaju da kandidat položi prijemni ispit, potrebno je da dostavi i rodni list.